sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Uusi AVANT 225 ja Avant 220

Avant 200 sarja uudistuu keväällä 2016

Avant Tecno Oy esittelee uuden Avant 200 –sarjan

 Lisätietoja Avant kuormaajista

Täysin uuden Avant 200-sarjan tuotanto käynnistyy Ylöjärvellä Avant Tecno Oy:n tehtaalla tammikuussa 2016. Yksityiskäyttöön sekä kevyeen ammattikäyttöön tarkoitettu kuormaaja tarjoaa edeltäjänsä tavoin aktiivisille ihmisille apua pihanhoidossa, lumitöissä, pihanrakennusprojekteissa ja kiinteistönhoidossa. Ammattikäytössä 200-sarja on erinomainen työkalu tiloihin, joissa tarvitaan kevyttä ja kompaktia konetta. Kiinteistönhoito, lumityöt ja jopa tietyt purkutyöt onnistuvat ulkomitoiltaan pieneltä 200-sarjan koneelta myös ammattikäytössä.
”Uusi Avant 200-sarja tarjoaa etupäässä enemmän voimaa, käyttömukavuutta ja lisävarusteita. Niiden lisäksi myös käytön helppoutta ja turvallisuutta on edelleen parannettu. Koska kone on suunniteltu pääosin yksityishenkilöille olemme kiinnittäneet erityistä huomiota käytön helppouteen ja mukavuuteen. Koneen käyttämisen täytyy olla vaivatonta, vaikka kuljettaja ei välttämättä ole ammattimainen koneen käyttäjä. Nämä asiat näkyvät koneessa muun muassa parantuneena työlaitteen kiinnityksenä, näkyvyytenä, lisääntyneenä jalka- ja säilytystilana sekä uutena monitoiminäyttönä kuormaajan ohjaamossa”, kertoo Jani Käkelä.

Yksi Avant 200 -sarjan teknisesti merkittävimmistä uudistuksista on kuormaajan rungossa. Kone on edeltäjäänsä 2 cm leveämpi ja 6 cm pidempi, mikä muun muassa parantaa koneen stabiliteettia. Kuljettajalle rungon muutokset näkyvät erityisesti parempana ergonomiana ja suurempana jalkatilana. Uudistuneen rungon myötä kuormaajassa on myös aiempaa enemmän säilytystilaa. Lisäksi kuormaajan polttoainesäiliö ja akku ovat huomattavasti aiempia suuremmat.
Uudistuksessa 200-sarjan kuormaajaan lisättiin myös suuremmista Avanteista tuttu työlaitteen pikakiinnitys, joka paitsi helpottaa laitteen kytkemistä, myös tukevoittaa työlaitteen kiinnityksen kuormaajaan. ”Työlaitteen kiinnitys on uudessa 200-sarjassa samanlainen kuin suuremmissa koneissa. Nyt myös työlaitteen hydrauliikkaletkujen kiinnitys tapahtuu sarjapikaliittimellä, joten työlaitteen pystyy kytkemään helposti yhdellä kädenliikkeellä – olivat olosuhteet mitkä tahansa”, Käkelä jatkaa.

Kuormaajassa on vakiovarusteena monitoiminäyttö, joka näyttää kuljettajalle yhdellä silmäyksellä kaiken tarvittavan tiedon aina käyttötunneista polttoaineen määrään ja tieliikennevarustuksen merkkivaloista moottorin varoitusvaloihin. Lisävarusteena uuteen Avant 200 -sarjaan on saatavilla muun muassa L-ohjaamo, jousitettu istuin lämmityksellä, 6-toiminen joystick sekä työvalot.
Neljä mallia erilaisiin tarpeisiin

Uudistettu Avant 200 -sarja koostuu neljästä eri kuormaajamallista. Avant 220 on vahvalla 20 hv moottorilla varustettu jokaisen kodin ja mökin tuhattaituri. Enemmän tehoa tarvitseville suositellaan Avant 225:tä, joka on varustettu täysin uudella 25 hv Kohler EFI-moottorilla ja jonka työlaitehydrauliikan tuotto on peräti 50 l/min.

Avant 200-sarjan tuotanto aloitetaan 220- ja 225-malleilla. Myöhemmin keväällä 2016 on mallisarjaan tulossa täydennyksiä 225-Park ja 225 LPG -mallien muodossa. Avant 225 Park on L-ohjaamolla varustettu kiinteistönhoitomalli, millä hoituvat lumityöt, hiekoitukset, nurmikon leikkaukset, harjaukset ja lehtien kerääminen käden käänteessä isommastakin pihasta. Avant 225 LPG on erityisesti sisätöihin suunniteltu malli, jossa on vähäpäästöinen nestekaasumoottori ja joka toimii kevyenä ja ketteränä kädenjatkeena muun muassa saneerauskohteissa, missä kuormaajan omapaino on rajoittava tekijä.MONIPUOLISUUS


LÄHES 100 YHTEENSOPIVAA TYÖLAITETTA

Avantin jo käsitteeksi muodostunut työlaitesarja käsittää yli 100 erilaista työlaitetta. Nämä kaikki on suunniteltu Avant-kuormaajien tasavertaiseksi kumppaniksi seuraavien periaatteiden mukaisesti. Avant 200-sarjaan kaikista työlaitteista sopii lähes kaikki.
Uusi 200-sarja on varustettu myös suuremmista Avanteista tutulla työlaitteen pikakiinnityksellä, joka paitsi helpottaa laitteen kytkemistä, myös tukevoittaa työlaitteen kiinnityksen kuormaajaan. Nyt myös työlaitteen hydrauliikkaletkujen kiinnitys tapahtuu sarjapikaliittimellä, joten työlaitteen pystyy kytkemään helposti yhdellä kädenliikkeellä – olivat olosuhteet mitkä tahansa.

YHTEENSOPIVUUS

Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

TEHO

Työlaitteiden työtehoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Aina pitäen mielessä yhdistelmän kokonaissuorituskyvyn.
avant_200_kuormaaja_loader_4

KESTÄVYYS

Työlaitevalikoima on suunniteltu kovaan urakointikäyttöön. Kaikki työlaitteet ovat valmistettu hyvin kulutusta kestävistä materiaaleista.

TURVALLISUUS

Turvallisuusnäkökohdat on otettu suunnittelussa erityisesti huomioon.

YMPÄRIVUOTINEN RATKAISU

Avant-kuormaajat ja työlaitteet ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Myös Avant 200-sarjan optiot, tekniset ominaisuudet ja työlaitevalikoima on tehty niin talven kylmiin, kuin kesän helteisiin. Avantin ominaisuudet mahdollistavat siis hyvin monipuolisen ympärivuotisen käytön. Laaja työlaitevalikoima varmistaa sen, ettei koneinvestointi seiso tarpeettomana suurta osaa vuodesta vaan sille löytyy hyödyllistä käyttöä jokaisena vuodenaikana.

KOMPAKTI KONE

Kompakti ei aina tarkoita pienitehoista. Avant on lähes poikkeuksetta vastaavantehoisiin runko-ohjattuihin kuormaajiin verrattuna huomattavasti pienempi ulkomitoiltaan. Tämä mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden ja tietysti työskentelyn ahtaissa tiloissa. Kompaktin koneen ohjaamossa tunteekin hallitsevan työlaitteen ja työympäristön erittäin hyvin.
teknisettiedotuusi220 teknisettiedot Avant200_mittakuva_dimensions_2 Avant200_mittakuva_dimensions_1

HELLÄVARAINEN NURMIKOLLE

Kevyt kone yhdistettynä runko-ohjaukseen mahdollistaa ajamisen nurmipinnoilla, herkkää pintaa vahingoittamatta. Tämä säästää paljon aikaa, koska nurmipintoja ei tarvitse korjata muun urakan valmistuttua. Se mahdollistaa myös kuormaajan käyttämisen tehokkaana ruohonleikkurina.

TEHOKKUUS


USKOMATON TEHO-PAINO-SUHDE

Pienestä koosta ja keveydestä huolimatta 200-sarjan nostokyky on varteenotettava, noin 50% koneen omapainosta. Kone on ketterä ja voimakas apuri, jonka ominaisuudet korostuvat etenkin oman pihamaan raskaammissa töissä. Koneen ehdoton etu on pieni omapaino, joka takaa hellävaraisen liikkumisen herkillä pinnoilla. Runko-ohjauksen ansiosta konetta on helppo oppia ajamaan ja tehokkaan kumppanin kanssa työskentely on miellyttävää.

HELPPO AJAA

Avantin runko-ohjattuja koneita on hyvin helppo oppia ajamaan. Ohjaaminen tapahtuu ohjauspyörän avulla ja itse ajaminen eteen ja taakse kahdella polkimella. Kuormaajan kompaktit ulkomitat helpottavat ajamista, koska kaikki, koko kone ja työlaite näkyvät suoraan kuljettajan istuimelta. Avantilla oppii ajamaan hyvin vain muutaman tunnin kokeilun jälkeen, vaikkei aikaisempaa kokemusta koneesta olisikaan.

NOPEUS

AVANT 200-sarjan mallien maksiminopeus on 10 km/h, joka riittää hyvin pienemmillä alueilla ja työmailla.

SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT

Avant 200-sarjan lähes 100  työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt vain vaihtamalla työlaitetta.

EDULLISET KÄYTTÖ- KUSTANNUKSET

Kompakti runko-ohjattu kuormaaja kuluttaa huomattavan vähän polttoainetta ja käytännön ajossa 200-sarjan kuormaajilla pääsee usein jopa alle 2,5 l/h kulutuslukemiin. Runko-ohjauksen vuoksi myös renkaiden kulutus normaaliolosuhteissa on minimaalinen.

Yksinkertainen ja selkeä perusrakenne sekä laadukkaat komponentit vähentävät merkittävästi huoltotarvetta. Vähäinen elektroniikan määrä ja tunnettujen komponenttien käyttö alentaa huoltojen hintaa. Varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavilla koko maassa.

KOMPAKTI JA VAHVA RAKENNE

Avant-kuormaajia on koeteltu sekä Antarktiksen viimassa että Lähi-idän kuumuudessa. Vahva kokemus monilta eri työmailta monissa eri ilmastoissa on koostanut vahvan rakenteen joka kestää työtä rikkoutumatta.

TURVALLISUUS


ERINOMAINEN NÄKYVYYS

Kaikissa Avanteissa on keskitytty siihen, että kuljettaja näkee ohjaamosta koko koneen; edestä, takaa ja sivuilta. Sama pätee sekä turvakaarellisiin, että lämmitetyllä ohjaamolla varustettuihin kuormaajiin.
Kuormaajan eturunkoon sijoitettu ohjaamo on toinen tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta. Se tarjoaa parhaan näkyvyyden työlaitteelle ja työskentelyyn. Koska kuljettaja istuu mahdollisimman lähellä työlaitetta on tuntuma työhön paras mahdollinen.

VAKAUS

Kaikissa Avantin runko-ohjatuissa kuormaajissa on sivusuunnassa jäykkä runkonivel. Tämä on tärkein yksittäinen tekijä, jonka avulla saavutetaan Avantin erinomainen vakaus kaikissa tilanteissa. Runkonivelen lisäksi Avant-kuormaajissa painopiste on viety mahdollisimman alas, mikä osaltaan lisää koneen vakautta.

 avant_200_kuormaaja_loader_2


TURVAKAARI VAKIONA

Kaikissa 200-sarjan kuormaajissa on ROPS-hyväksytty turvakaari vakiovarusteena.

avant_200_kuormaaja_loader_4 avant_200_kuormaaja_loader_6   avant_200_kuormaaja_loader_studio_points Avant200_mittakuva_dimensions_1 Avant200_mittakuva_dimensions_2 teknisettiedot teknisettiedotuusi220

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti