keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Lisää Laatutakuu yrittäjiä Avant maailmaan

Makito oy päätyi valinnassaan Avant 760i malliin!

Nykyään kun arkkitehdit suunnittelee yhä pienempään tilaan kaikki alkaa koneiden koot olemaan liian suuria. Mönkijällä ei ammattikäytössä tee yhtään mitään, Kramerit ja Willet on turhan kankeita,kalliita,kookkaita ja tehottomia.
Uuden Avant 760i mallin uusi Kohler kdi moottori tuottaa käsittämättömän väännön jo 1800 kierroksella. 225nm kun kilpailijat wille 140nm ja kramer 205nm. Lisäksi Hydrauliikantuotto on avantissa 80l/min kun kilpailijoilla 54l/min
Makito Oy:n Kai Mäkinen kävi koeajamassa uuden Avant 760 kuormaajan. ja ihastui heti. Vinkki uudesta Avant 760 mallista tuli toiselta Laatutakuu yrittäjältä joka hyppäsi syksyllä Tyytyväisten Avant omistajien joukkoon.
Avantin Ketteryys,voima, työlaitevalikoima, ympäristökuorma, ja hinta vaikuttivat vaakakupissa. Onhan uusi Avant 10-50t€ edullisempi kuin kilpailijat. Kyseessä on kuitenkin kotimainen tuote.

Makiton kone varustettiin peruutuskameralla,takahiekoittimella,snowstarin zoom auralla,mattohiekoittimella ja isolla 950litran kärkikippikauhalla.
Uutuutena Avanttiin asennettiin paneelimajakka joka näkyy säässä kuin säässä. lisäksi peruutuskamera on varustettu pimeänäöllä ja vaatii valoa tasan 0 lumenia

Makiko oy: Kai Mäkinen tekee kaikki kiinteistöhoitotyöt aurauksista, ruohonleikkuuseen. Kyseessä on siis perinteinen talonmies nuori ja työstään innostunut kaveri. Kai hoitaa jo nyt useita kymmeniä taloyhtiöitä Helsinki/Vantaa alueella.
mikäli nykyinen huoltoyhtiö tökkii Kilauta Kaitsulle.. pysyy pihat ja talot kunnossa.

Konetalo Vainikka Kiittää luottamuksesta Avanttia ja meitä kohtaan.

ja toivottaa Makiko oy:lle menestystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti